Громада Канади передала військовим госпіталям України чотири карети швидкої допомоги. Загальна їх вартість становить понад 100 мільйонів доларів.

Про це повідомив посол Канади в Україні Роман Ващук, передає "УНН".

Він зазначив, що ця громадська ініціатива є результатом консолідації госпіталів у Канаді.

"Залишилися машини, які не використовуються, але є дієздатними на наступні 10 років. Вони стали зайвими, але залишилися придатними для роботи. Також їх переобладнали", - розповів посол Канади.

Дві карети, за його словами, відправлять до Дніпропетровська, ще дві - в Вінницю і Харків. Він додав, що це прифронтові автомобілі, вони призначені для військових медзакладів у містах.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Читайте також: Канадська компанія має намір випускати в Україні залізничну техніку

Ващук вважає, що президент Росії Володимир Путін розраховує, що бойові дії на Донбасі відвернуть українців від здійснення тривалих і структурних реформ в країні.

Канада вже інвестувала 400 мільйонів доларів в якості допомоги Україні для економічної стабілізації та проведення реформ. Також вона виділила фінансову допомогу в розмірі 14 мільйонів доларів.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Канади Стівен Харпер заявив, що його країна ніколи не визнає окупацію Росією частини української території.