Російські правоохоронці в Підмосков'ї затримали колишнього актора, який зіграв начальника охорони Саші Бєлого в серіалі "Бригада", за зберігання наркотиків.

43-річного Дмитра Гуменецького затримали наркополіцейські, повідомила прес-служба Федеральної служби РФ з контролю над обігом наркотиків.

"Затриманий виявився чинним співробітником однієї з правоохоронних структур Росії. Свій кримінальний талант він поєднував з роботою у вітчизняному кіно і зіграв у кількох художніх фільмах, у тому числі, роль начальника охорони Саші Бєлого у відомому кримінальному серіалі "Бригада", - повідомили у відомстві.

Читайте також: На Гогольфесті навчать знімати кіно, коли в кишені пусто

За даними правоохоронців, актор також був главою логістичної ланки транснаціонального угрупування наркоторговців.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"В ході обшуку машини і гаража затриманого виявили більше 280 кілограмів синтетичного концентрату, розфасованого в кілограмові пакети", - йдеться в повідомленні.

Відносно Гуменецького відкрили кримінальне провадження за статтею "незаконне виробництво, збут або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені в особливо великому розмірі". За злодіяння акторові загрожує від 15 до 20 років в'язниці або довічне ув'язнення.