Вітчизняні журналісти влаштували акцію у соціальній мережі Facebook проти заборони знімати матеріали у зоні АТО. Вони вважають, що мають на це повне право та викладають фото своїх посвідчень на сторінках.

"Я хочу доносити до глядачів ПРАВДУ, а не фейсбучні статуси від штабу АТО!", - пише на свої сторінці журналіст з "1+1" Іван Гребенюк.

Він зазначив, що зараз для журналістів прес-карта - це просто "шматок пластику, який не дає журналісту жодного права".

"Ми хотіли розповісти вам свіжі новини з передової, але ми не можемо цього зробити, тому що нам заважають робити нашу роботу", - приєдналася до акції інша журналістка "1+1" Наталія Нагорна.

"Так довго думала, що написати ... не тому що нема чого, а тому що не знаю з чого почати і чим закінчити. Стільки всього було", - висловила своє обурення представниця ICTV Юлія Плісенко.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Прес-офіцерство, де ж ваша тактика і почуття такту?", - заявила журналістка з каналу "Україна" Анна Миронюк.

Читайте також: Аваков вніс мільйон гривень застави за підозрюваного у замаху на нього

Загалом до протесту приєднались поки 16 українських журналістів та телеоператорів.