Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що вніс заставу за комбата "Слобожанщини" Андрія Янголенко, який підозрюється в підготовці замаху на міністра.

"Життя така штука, хлопці ... Чорно-білого майже немає. Вніс до суду заставу за звільнення Андрія Янголенко", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Андрій Янголенко був затриманий 11 вересня в Харкові. За інформацією силовиків, він нібито керував злочинним угрупуванням, яке готувало замах на очільника МВС Арсена Авакова, а також ряд інших замовних вбивств у Києві та Харкові - нардепа Андрія Білецького і мільйонера-волонтера Всеволода Кожемяко.

За словами Авакова, у Янголенко "зірвало дах" в результаті синдрому повернення з війни.

Читайте також: Аваков засудив необгрунтовані обшуки в ІТ-компаніях

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що через кілька днів після затримання Янголенко був заарештований без права застави, але 24 вересня Апеляційний суд Донецької області вирішив, що комбат може вийти під заставу 1,2 мільйони гривень.

Варто відзначити, 1.2 млн гривень - це майже весь дохід міністра Авакова за 2014 рік.