24 вересня на склади держпідприємства "Укрвакцина" Міністерства охорони здоров'я надійшла друга партія вакцини проти поліомієліту виробництва Санофі Пастер (Франція).

Як повідомляє прес-служба МОЗ, вакцина в кількості 2 млн 200 тис. доз, надана в якості гуманітарної допомоги від ЮНІСЕФ, у повному обсязі доставлена ​​в Україну.

"Це залишок від загального обсягу гуманітарної допомоги, становить, як уже повідомлялося, 1,1 млн доз інактивованої - ІПВ і 3,7 млн ​​доз вакцини проти поліомієліту. Перша партія зайшла в Україну в травні поточного року. Ця кількість дозволить прищепити більш 3 млн дітей по всій Україні ", - наголошується в повідомленні.

Читайте також: Киянку госпіталізували з підозрою на лихоманку Денге

Наразі вакцина готова до розвезення по регіонах і буде використана в рамках проведення додаткової турової імунізації дітей після відповідного розпорядження уряду.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що вакцинація проти поліомієліту буде безкоштовною.