Військовослужбовці 406-ї окремої берегової артилерійської групи поскаржилися на умови розміщення в тилу. Про це вони повідомили у своєму відео-зверненні, розміщеному на Youtube.

За їхніми словами, після виходу із зони проведення АТО групи розмістили "в занедбаній військовій частині часів СРСР в селі Дачне Одеської області, яка абсолютно не придатна для проживання". "Ми в секторі жили набагато краще, ніж зараз, приїхавши в тил, - заявляють військові у відеоролику.

"Ні казарм, ні ліжок, ні води, нічого немає, - стверджують вони. - Три доби їхали, розраховували, що зможемо нормально відпочити і помитися, а в підсумку сказали - спіть, хто, де знайде ".

У восьмихвилинному ролику демонструються порожні будівлі без вікон і дверей. Він був розміщений в мережі 23 вересня і за кілька днів набрав більше 40-а тисяч переглядів.

"Воїнів АТО зустріли жахливо, немає слів", - підкреслюють солдати у своєму зверненні.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

На публікацію відреагувала одеська волонтер Наталя Пранжен.

"Приїхала й побачила: наметове місто, в наметах на підлозі сіно, стоять розкладачки хороші, на розкладачках матраци. Кришталевої люстри і килимів на стінах немає, в цьому напевно і є "зрада", - зазначила вона.

Вона також зазначила, що до моменту її приїзду, військові досягли домовленості з довколишнім заводом про відвідування лазні: "Вчора вже були перший раз".

Читайте також: Названа кількість українців, полонених терористами на Донбасі

Через кілька днів, пообіцяла волонтер, військовим проведуть світло. "Опалення, буржуйки є в наявності і асортименті".

Будівлі, підтвердила Пранжен, дійсно старі і зруйновані, але про ремонт поки мова не йде в силу завдань, передбачених для даного підрозділу.

Увага! У відео присутня ненормативна лексика.