25-річна мешканка Харкова Катерина Лелюк відкрила незвичайну кав'ярню "Barжa".

Як повідомляє Сегодня, в меню закладу є не тільки кава, але й уроки макіяжу, стильний одяг та інші "страви" зі світу краси.

"Ми з друзями самі стали дизайнерами інтер'єру, все фарбували, а в декоруванні допомагала подруга. Зараз гостями моєї кав'ярні є не тільки дівчата, як було задумано раніше", - каже дівчина.

Багатофункціональний простір об'єднав кав'ярню, шоу-рум, де можна приміряти одяг від молодих дизайнерів, а також б'юті-бар, в якому власниця допомагає вибирати дівчатам косметику і проводить курси макіяжу.

За професією вона візажист-стиліст і мріє подорожувати.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім того, у закладі є простір для ділових і творчих зустрічей і невелика галерея, де проходять художні та фотовиставки.

Читайте також: У Києві відкрилося кафе, де можна грати з котами (фото)

Нагадаємо, що в Івано-Франківську відкрилося перше громадське кафе Urban Space 100, 80 відсотків прибутку від якого відправлять на благоустрій міста.