У столичному аеропорту "Жуляни" співробітники Державної прикордонної служби України затримали російського письменника-сатирика Віктора Шендеровича.

Про це повідомила організатор концерту Ольга Стельмашевська на своїй сторінці в Facebook.

"Прилетів Шендерович в Жуляни. І його не пускають наші прикордонники. У нас всякі виродки туди-сюди літають і спокійно проходять не тільки кордон, але і торгують з країною агресором і займаються Бог знає чим незаконним навіть у мирний час. А тут людина, яка для України зробила більше, напевно, ніж усі наші можновладці і всі начальники прикордонслужб разом узяті, повинна бути принижена повним непрофесіоналізмом", - написала Стельмашевська.

Читайте також: Уряд змінив правила в'їзду до окупованого Криму

Організатор концерту закликала політиків вибачитися перед письменником і негайно вирішити питання.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Пізніше Стельмашевська додала, що письменника протримали 40 хвилин, вимагаючи посвідку на проживання, як підстава для проїзду в країну. За її словами, ситуацію вдалося врегулювати і артист відправився в готель.

Нагадаємо, письменник Віктор Шендерович входить в "білий список" Мінкультури.