Діти, які лікуються в "Охматдиті", висадили перші дерева в рамках Всесвітньої акції #GreenTreesLoveChallenge.

Про це повідомляє УНН.

Діти взяли участь у висадці трьох дерев - каштана, платана, катальпи і 18 кущів смородини і квітів лілії. Висаджуючи рослини, діти загадували бажання.

"Я загадала, щоб одужати і більше ніколи не хворіти. І щоб в Україні був мир", - розповіла 6-річна Каріна.

Організатори повідомили, що до акції вже готові приєднатися в 50 країнах світу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Взагалі, ми передаємо естафету всім небайдужим, політикам, знаменитостям, міністрам, послам. Садіть дерева, думайте про любов і гармонію, і на нашій землі настане мир", - сказала ініціатор акції Лілія Ткаченко.

Посадивши дерева, активісти разом з дітьми кинули виклик українським знаменитостям. Діти вирішили передати естафету Тіні Кароль, Олегу Скрипці та Ользі Фреймут, щоб ті також посадили дерево.

Читайте також: Стартувала глобальна акція на підтримку Савченко

Відзначимо, акція #GreenTreesLoveChallenge передбачає висадку дерев та передачу естафети іншим людям у відеозверненні на знак миру, захисту природи та поширення ініціативи у всьому світі.

Як повідомлялося раніше, 13 вересня зірки українського шоу-бізнесу посадили два десятки дерев на "Алеї героїв" в пам'ять про Кузьму Скрябіна в парку "Позняки" в Києві.