Сьогодні стартує глобальна акція на підтримку народного депутата, української льотчиці Надії Савченко. Про це пише УНН.

"Global Day! Звільнимо Надію разом! Зупинимо російську агресію разом!" - написала речник МЗС України Мар'яна Беца з цього приводу у Twitter.

Раніше адвокат льотчиці Марк Фейгін закликав провести у день виступу президента Росії Володимира Путіна в ООН акцію на підтримку звільнення Савченко.

Читайте також: Віра Савченко просить Порошенка активізувати обмін сестри

"Отже, президент Путін виступає в ООН у Нью-Йорку 28.09.2015 на General debate, 8-й за списком на сесії з 9-ї до 13-ї години за їхнім часом! 28 вересня 2015 року ми оголошуємо 3-й Global Day #FreeSavchenko. Закликаю наших друзів вийти по всьому світу на підтримку Надії!", - писав він у Twitter.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, акція FreeSavchenko проходить у 30 країнах світу у вигляді мітингів та пікетів посольств та консульств Російської Федерації з вимогою звільнити українську льотчицю.