Головного інспектора Повітряних сил ЗСУ Миколу Петрушенка та командира військової частини А1620 Костянтина Горла звільнять за пияцтво. Про це повідомив міністр оборони України Степан Полторак, пише НБН.

В Одесі 25 вересня активісти "Автомайдану" разом з патрульною поліцією затримали високопоставлених військовослужбовців, які їздили по місту в п'яному вигляді і мало не збили людину.

"Неприпустимим є такий випадок, що стався в Одесі. Полковник Горло після вживання спиртних напоїв сів за кермо власного автомобіля та пересувався по місту в такому стані. Головний інспектор - генерал-лейтенант Петрушенко, був присутній при цьому, і ніяких заходів не вжив", - сказав Полторак.

Читайте також: П'яний львівський водій захищався поліцією від поліції

Він також повідомив, що прийняв рішення відправити на військову лікарську комісію генерал-лейтенанта Петрушенка та звільнити його із ЗСУ.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Щодо командира бригади – це повноваження начальника Генерального штабу, але начальник Генштабу мені доповів, що рішення таке ж по командиру, полковнику Горлу", – зауважив Полторак.

Міністр зазначив, що не розуміє поведінки Петрушенка.

"Генерал-лейтенант Петрушенко знаходився при виконанні завдань, виконував моє доручення з перевірки цієї частини", – підкреслив він.

За словами очільника оборонного відомства, пияцтво є однією з головних проблем у лавах ЗСУ.