Представники прикордонної служби затримали на кордоні з Росією громадянина України, який намагався перевезти через кордон п`ять старовинних ікон.

Про це повідомили в прес-службі ДПСУ.

У п'ятницю, 2 жовтня, на контрольно-пропускному пункті "Юнаківка", за попередньо отриманою інформацією від представників СБУ, прикордонники Сумського підрозділу спільно з митниками не пропустили за межі України раритетні ікони.

Читайте також: Прикордонники посилять контроль на кордоні з Придністров'ям

"Так, під час спільного огляду особистих речей 42-річного громадянина України, який прямував до Росії в пішому порядку, виявлено п'ять старовинних ікон, з яких чотири виготовлені на дерев'яній основі і одна - на полотні, на звороті якої вказана дата написання - 1923 рік . Зараз раритет вилучено, за даним фактом поінформували відповідні правоохоронні органи Сумської області ", - повідомили у відомстві.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще