У місті Львів сьогодні о 13:40 на вулиці Стрийській водій автомобіля Toyota збив жінку. Вона разом з дитиною переходила дорогу на регульованому пішохідному переході.

Про це повідомляє сайт громадського об'єднання "Варта 1".

На місце події викликали працівників патрульної поліції та швидку. Медики забрали жінку з дитиною до лікарні. Наразі немає інформації про стан та травми потерпілих.

Жінка, за словами свідків, почала переходити дорогу на зелений сигнал світлофору. Коли ж вона вийшла на середину дороги – загорілось червоне. Водій легкового автомобіля, згідно за правилами дорожнього руху, мав би пропустити жінку. Проте він не зробив цього.

Читайте також: Потяг "Москва -Харків" насмерть збив чотирьох чоловік

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Жінка розбила лобове скло автомобіля, коли вдарилася об нього головою.

Нагадаємо, у Вінниці автомобіль Daewoo збив двох жінок із немовлятами у візочках.

Вінничанки з дитячими візочками йшли по дорозі. За кермом автомобіля перебувала жінка. Вона пояснила, що під час руху вскочила у яму, через що автомобіль відкинуло убік і він збив пішоходів.