У міжнародному автомобільному пункті пропуску "Нові Яриловичі" в Чернігівській області співробітники СБУ викрили спробу контрабандного вивезення за кордон двигунів для військових літаків.

Про це повідомили у прес-групі управління СБУ в Чернігівській області.

"Служба безпеки України викрила спробу однієї з київських фірм незаконно переправити для продажу в сусідню країну військові авіаційні двигуни. Вантажівку з ними правоохоронці зупинили на митному пункті пропуску "Нові Яриловичі", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Інформаторка заводила з терористами інтимні стосунки і "зливала" позиції ЗСУ (відео)

За попередніми висновками експертів, вилучені турбореактивні двигуни призначені для комплектування військово-транспортних літаків і є товаром військового призначення. Однак відповідного дозволу Державної служби експортного контролю України на їх вивезення ділки не мали.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Слідчим відділом Управління СБУ в Чернігівській області відкрито кримінальне провадження за порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю, досудове розслідування триває.