Більше двох тонн допомоги для українських бійців зібрали вихованці однієї із шкіл міста Вінниця.

Про це повідомляє "5 канал".

Це вже не перша допомога військовим, яку збирають місцеві школярі. Ще з початку збройної конфлікту з бойовиками на Сході країни учні разом з батьками печуть печиво, купують необхідні засоби гігієни та ліки. Все зібране вони передають через волонтерів бійцям у зону АТО.

На цей раз українським військовослужбовцям школярі традиційно відправили домашню консервацію, картоплю, засоби гігієни та ліки, а також теплий одяг.

Читайте також: В зону АТО поїхали дві нові медавтівки (фото)

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До благодійності також долучилися вчителі закладу та небайдужі жителі міста.

Нагадаємо, київські школярі зібрали для своїх однолітків зі Сходу книжки та канцелярське приладдя. Дітям у прифронтових містах бракує зошитів, олівців, ручок. Тому столичні школярі перейнялися цією проблемою і зібрали все необхідне для навчання за лічені дні. До посилки вони також додали свої улюблені українські книжки.

Все зібране доправили дітям у Мар'їнку та Дружківку.