Заклик нардепа Антона Геращенко був почутий, в базу даних бойовиків "Миротворець" внесли російського пілота Олексія Федорова, який брав участь у військовій операції РФ в Сирії.

На сайті "Миротворця" вказана причина, по якій військовий потрапив в базу, а також опубліковано його фото.

"Російський військовий злочинець. Причетний до вбивства мирних громадян Сирії шляхом нанесення ракетно-бомбових ударів. Старший льотчик Су-24 в / ч 69806, перекинутої на територію Сирії", - йдеться в досьє на росіянина.

Читайте також: Міноборони РФ "вручило" радникові Авакова орден Іуди

Як повідомлялося раніше, Геращенко запропонував все небайдужим і активним громадянам шукати і публікувати інформацію про росіян, які беруть участь у військових операціях в Сирії. Також він зазначив, що на сайті бази даних "Миротворець" для цього буде створено окремий розділ "Злочини Путіна в Сирії і на Близькому Сході". Пізніше Міноборони вкрай обурено відреагувало на заклик Геращенко.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще