Лідер відомого рок-гурту Limp Bizkit Фред Дерст відповів на лист-заклик самопроголошеного глави окупованого Росією Криму Сергія Аксьонова до світових знаменитостей.

Про це пише ТСН.

Як стало відомо, популярний рокер написав звернення, в якому виявив бажання облаштуватися на півострові.

Лідер гурту пише, що він "був би щасливий купити симпатичний будиночок в Криму", якби мав російський паспорт. Дерст планує жити на півострові по півроку, знімаючи там фільми і серіали. За його словами, це б дозволило вивести Росію "на високий рівень в цьому бізнесі". Таким чином він хоче стати "частиною великого майбутнього Криму та Росії". Музикант стверджує, що може відмовитися від американського громадянства.

"Я можу допомогти американцям зрозуміти, як прекрасна Росія. Я буду створювати фільми, серіали, музику, нові бренди в Криму, але, при цьому, мені необхідно мати два паспорти — це важливо. Я думаю, проблем з цим не буде", - пише музикант.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Лідер рок-гурту планує організувати кінофестиваль в Криму і створити кіностудію. В майбутньому Дерст не виключає, що в Росії займеться політикою і сподівається на зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним.

Читайте також: Поляки привітали Путіна з Днем народження персональною труною (фото)

"Я думаю, що я міг би стати другом президента Путіна. Упевнений у цьому. Я вважаю, що президент РФ дізнається, що я за людина, подивившись мені в очі і зрозуміє, що у нього є союзник, який допоможе у багатьох речах. Я впевнений, що ми можемо зробити багато важливих справ разом і це допоможе Росії і людям у всьому світу зрозуміти, що Путін - хороший хлопець із чіткими моральними принципами", - пише музикант.