Російського президента Володимира Путіна привітали із Днем народження пікетом під посольством Російської федерації у Польщі. Активісти принесли "подарунки" та виголосили "привітання".

Про це пише організація Euromaidan-Warszawa на своїй сторінці у Facebook.

"Ми віддали дань жертвам режиму Путіна, яких вже мільйони у ​​всьому світі. Ми говоримо про жертви всіх воєн, які ведуться або підтримуються нинішньою російською владою. Також, про загиблих журналістів, як, наприклад, Ганна Політковська, політичних опонентів Путіна, як наприклад покійний Борис Нємцов", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Путін, введи війська: рятівник Володимир бомбить Сирію (фотожаби)

Активісти написали на плакатах "Путін – міжнародний терорист 21-го століття".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Під посольство у Варшаві вони прийшли не з пустими руками - принесли імпровізовану труну для російського глави.

Окрім того, вони зобразили цвинтар та власноруч зробили пап'є-маше збитого малазійського Boeing. Привітання вдало доповнювали портрети у стилі "Путлер" (Путін -Гітлер).