Мандрівник на інвалідному візку Ігор Скікевіч автостопом відвідав 55 міст - від Ростова до Сахаліна.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Я хочу довести всім, хто так само, як я, обмежений у русі, що жити з інвалідністю теж можна. Якщо наші прадіди, батьки змогли подолати страшну війну, то подолати себе набагато простіше", - розповів він.

Читайте також: Ветеран АТО відкриває центр з працевлаштування інвалідів (фото)

Експедиція Скікевіча триває вже 126 днів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У планах чоловіка - розвинути в Росії туризм для людей з обмеженими фізичними можливостями: практично в жодному з міст, в яких він побував, немає умов для пересування на візку.

"Я хочу відвідати відділ туризму при Міністерстві спорту, туризму і молодіжної політики Сахалінської області і розповісти про свої думки з цього приводу", - додав він.

Скікевіч народився та виріс на Сахаліні. Після нещасного випадку чоловік опинився в інвалідному візку.

Перші місяці після трагедії стали для нього найважчими. Щоб не впасти в депресію, вирішив переїхати в Таганрог і подорожувати, зустрічатися з новими людьми.