Підрозділи 44 артилерійської бригади взяли участь у навчаннях. Вони проходили на полігоні та з практичними стрільбами.

Про це повідомляє прес-служба бригади у Facebook.

Військові навчання включають виконання багатокілометрового маршу, вибір бойових позицій, прив'язку на місцевості. Артилеристи вчитимуться вести стрільбу по заданих цілях.

Вже перші два основні підрозділи бригади повністю виконали умови навчань. Вони показали, що можуть виконувати завдання не тільки швидко, але й якісно. Навчання стали нагодою для нещодавно мобілізованих набути досвіду і потрібних навиків. Більш досвідчені, в той же час, мали змогу вдосконалити свої професійні якості.

Читайте також: Льотчики потренувались сідати на трасу Київ-Одеса (фото)

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Особливо плідними військові маневри стали для командирів, старших офіцерів на батареях та навідників. Від їх вмінь залежить точність попадання в ціль. Адже вони обирають позиції, організовують зв'язок та взаємодію між усіма ланками у батареях. До того ж потрібно швидко і правильно робити складні обчислення для точного наведення гармати.

Заступник командира бригади залишився задоволеним результатами навчань Він додав, що на цьому не потрібно зупинятися, а розвиватися й надалі.