Екс-ведучий ранкових випусків новин на телеканалі "Україна" Олександр Мозговий проміняв Київ на окупований Донецьк, і почав працювати на телеканалі терористів.

Про це повідомляє Інформатор.

"Перебувати в атмосфері тваринної ненависті до Донбасу, до вихідців з Донбасу було складно, нестерпно. Також за родом своєї діяльності мені доводилося штовхати ідеї нинішньої київської влади", - поскаржився перебіжчик.

У планах Мозгового запустити вечірню новинну програму на "Першому республіканському телеканалі".

"Перший республіканський" - інформаційний рупор незаконного угруповання невизнаної "ДНР". Функціонує на технічній базі захопленої в 2014 році Донецької обласної державної телерадіокомпанії.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читайте також: Під Дніпропетровськом спіймали терориста "ДНР" (відео)

Нагадаємо, нещодавно журналістка проросійського ресурсу опублікувала на своїй сторінці в соцмережі акредитаційне посвідчення для роботи на території "ДНР".