Між двома угрупованнями циган у Мукачеві стався конфлікт, який закінчився підпалом будинку місцевого барона близько четвертої ранку групою розлючених циган.

"У ніч на п'ятницю група осіб на чолі зі самопроголошеним місцевим бароном Кальманом Лакатошем і його синами, які фактично є кримінальними авторитетами в таборі і місті, зустріла на вул. Трудовий молодого рома і влаштувала справжнє полювання на нього", - передає місцеве видання mukachevo.net.

Читайте також: Цигани "окупували" один із районів Києва

За повідомленнями місцевих жителів, у молодого чоловіка був особистий конфлікт з молодшим сином самопроголошеного барона Лакатоша. Група циган вирішила влаштувати розбірки, в результаті яких в хлопця двічі стріляли і поранили його.

Потерпілого госпіталізували, а в циганський табір приїхала міліція, але нікого з угруповання не затримали, включаючи Лакатоша.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"В ЦРЛ під'їхало близько 5 автомобілів з циганами, які привезли чоловіка з вогнепальним пораненням", - розповів заступник головлікаря Мукачівської ЦРЛ Мирослав Гавришко.