У суботу, 10 жовтня, в селі Фонтанка Комінтернівського району Одеської області група осіб "агітувала" місцевих жителів мішками з вугіллям.

Про це повідомив очевидець з соціальної мережі "Опори".

На вантажівці і мішках з вугіллям розміщувалися зображення кандидата в депутати Одеської облради від партії "Відродження", глави ВАТ "Одесагаз" Ігоря Учителя.

При цьому, на банерах значилися гасла "Мій досвід - на благо людям. Тепло в кожен дім! ".

Читайте також: Комуніст Путін балотується в Одеську міськраду

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також на відео, яке розмістили в мережі місцеві активісти, видно, що робітниками, які роздають вугілля, керує депутат Фонтанської сільської ради Минодора Буданова. Коментувати свою діяльність вона відмовилася.

В "Опорі" відзначили, що за статтею "про місцеві вибори", "заборонено проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям грошей чи безоплатно або на пільгових умовах цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, товарів".