Через тиждень після того, як стартувала військова операція росіян в Сирії, Міноборони РФ запустило нову лінію одягу.

Тепер в російських військторгах можна придбати футболки із зображенням авіаударів по позиціях терористів ІДІЛ і закликами підтримати президента Сирії Башара аль-Асада, пише російський блогер varlamov у своєму живому журналі.

При цьому серед росіян такий одяг придбав блискавичну популярність.

Читайте також: Ваші сини повернуться мертвими - Аль-Каїда звернулась до росіян (відео)

"Кажуть, в перший же день всі розпродали, залишилася одна майка на вітрині. Чекають тепер нову партію ", - написав блогер.

Популярні новини зараз
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, військова операція росіян в Сирії почалася 30 вересня 2015. І хоча росіяни запевняють, що завдають авіаударів по позиціях терористів ІДІЛ, від сирійських ЗМІ надходять повідомлення про численні жертви серед мирного населення та бомбування населених пунктів, де немає штабів бойовиків. Крім цього, нещодавно повідомлялося, що російські ракети не долетіли до мети в Сирії і впали в Ірані.