Сирiйська філія Аль-Каїди погрожує росiянам жорстокою розправою за втручання у їхнiй конфлiкт з режимом Башара Асада. Вiдеозвернення опублiкувало на своєму сайтi норвезьке видання Verdens Gang, вказавши, що росiйською мовою до мешканцiв РФ звернувся один з польових командирiв – 24-рiчний Абу Убайда аль-Мадані та iнструктор "Аль-Каїди"- 23-річний Рафiк Абу Мустафа.

Читайте також: Аль-Каїда оголосила полювання на російських солдат в Сирії

За словами повстанцiв, вони готовi протистояти росiянам та вiйськам Асада, якого називають ворогом Аллаха, оскiльки не бояться помирати заради своє мети. "А чи готовi ці російськi солдати вмирати за егоїзм, за примхи цього Путiна? Якщо вони прийшли – то ми нагадаємо їм Афган – як вони iз ганьбою пiшли звідти", - заявили у відеозверненні члени "Аль-Каїди".

У відеозверненнi радикальнi сили опозиції називають росiйське вторгнення окупацією та обiцяють, що військовi повертатимуться додому мертвими.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще