Канадські фахівці організували для українських лікарів майстер-клас із медичної, фізичної та психологічної реабілітації воїнів АТО.

Про це повідомляє Знай.

Навчання проводили в Ірпінському військовому госпіталі, де відновлюють здоров'я наші захисники. Переймати досвід закордонних колег приїхали кілька десятків вітчизняних медиків та волонтерів. Канадські фахівці продемонстрували відновлювальні методики, які допомагають воїнам якнайшвидше повернутися до мирного життя.

Окрім вже знайомих прийомів ерго- та арт-терапії та технік релаксації, зарубіжні реабілітологи запропонували інноваційну систему Айрекс.

"Дуже відволікає від зайвих думок. Просто займаєшся зовсім іншою фізичною підготовкою. Більш цікавою, так би мовити", - розповідає військовослужбовець Сергій.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Читайте також: Мирні люди не готові прийняти тих, хто повертається з АТО - психолог

Успішно діє проект реабілітації солдатів за допомогою чотирилапих терапевтів. Для заоокеанських колег така практика є звичним явищем. Її застосовують для подолання так званого "афганського синдрому".