Програміст і активіст з міста Надвірна Івано-Франківської області Павло Чорноволенко з'їздив в найпівнічніше містечко на планеті - Лонгйір і побував на льодовиках Арктики.

Весь час подорожі хлопець не розлучався з національним прапором України, пише видання ТримайКурс.

Мандрівник вирушив підкорювати льодовики на вітрильному кораблі Noordelicht 1900 року.

Павло Чорноволенко подорожував разом з інтернаціональною групою таких же туристів, як і він, - вихідців з Америки, Австралії, Нідерландів, Люксембургу, Німеччини. Так активісту вдалося дізнатися, що ж думають про події в нашій країні іноземці.

Читайте також: В нашій країні з'явиться закон про національний прапор

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Усі без винятку знають про нашу війні, всі переживають і підтримують українську сторону в цьому військовому конфлікті. Але мало хто з них вірить у повернення Криму і окупованих східних територій", - зазначив Павло.

На українському прапорі, який івано-франківець привіз в Арктику, всі учасники експедиції залишили свої побажання миру і цілісності України.