Американський гурт Limp Bizkit повідомив, що виступить в Луганську та Донецьку наступного року, якщо їх запросять українські промоутери.

Про це сказав президент міжнародного концертного агенства Едуард Ратніков.

Як заявив організатор туру рок-виконавців, можливість їх виступів в Луганську та Донецьку не є чутками. Проведення концертів в цих містах дійсно обговорювалось.

"Ми отримали пропозицію від представників "молодіжного комітету" однієї з цих "республік". Ми подивилися та побачили, що абсолютно немає реальної можливості додати виступи в цей тур. Порадившись з групою, ми вирішили, що краще буде організувати виступи в Луганську та Донецьку під час українського туру", — повідомив Ратніков.

Він розповів, що виступи гурту в Луганську та Донецьку можливі тільки за умов отримання офіційного запрошення від представників професійного кола. Тобто від організаторів концертів в українських містах.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте также: Я міг би стати другом президента Путіна - лідер Limp Bizkit

"В Україні є промоутери, які проводять концерти в Одесі, Києві, Дніпропетровську. Ми вирішили розглянути можливість виступу в зазначених містах після того, як з'явиться пропозиція від них. Поки що конкретної пропозиції немає",- додав він.

Ратніков додав, що в рамках українського туру концерти ймовірно відбудуть тільки в Луганську. Це пов'язано з тим, що Донецьк занадто постраждав під час бойових дій.

"Думаю, що Донецьк навряд чи буде приєднано до туру наступного року", —заявив він.

Також Ратніков зауважив, що позиція учасників гурту Limp Bizkit досить чітка. Незалежно від політичних проблем, необхідно пам'ятати про своїх шанувальників та піклуватись про їх право відвідати концерт рокерів.