Кабінет міністрів забезпечить додаткове фінансування 16 вищим навчальним закладам для їх технічного оснащення. Всі вони перебрались з підконтрольних терористам територій на Донбасі.

Про це сьогодні повідомив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк під час засідання уряду з, передає "Інтрефакс- Україна".

"Вузам необхідно забезпечити фінансування і дати можливість здійснити закупівлю техніки і устаткування, інвентарю, щоб відновити діяльність цих вищих навчальних закладів на території України в повному обсязі", - розпорядився керівник уряду.

Читайте також: Кабмін скасував важливий для експорту сертифікат

Яценюк додав, що Кабмін ухвалить рішення про надання згоди на використання бюджетних коштів вузам. Вони, за його словами, мають повністю поновити свою роботу, але вже на території підконтрольній українській владі.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України ухвалив постанову щодо порядку призначення керівників загальноосвітніх навчальних закладів, які перебувають у державній власності, за конкурсним відбором.