У вівторок, 13 жовтня, в юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ пройшло урочисте клятвопріношеніе першокурсників, на якому їм вручили посвідчення ліцеїста.

На початку свята присутніх привітав ректор академії. Після вступного слова присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих під час служби міліціонерів.

Прозвучав Гімн України, і директор ліцею Василя Кобко почав видавати посвідчення ліцеїста першокурсникам. Після цього хлопці склали клятву ліцеїста Національної академії внутрішніх справ.

Читайте також: В Івано-Франківську відкрили пам'ятник герою Небесної Сотні Роману Гурику (фото)

По закінченні урочистої частини заходу глава академії Володимир Черней звернувся до першокурсників з теплою промовою і підкреслив всю важливість їх майбутньої служби.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Хотів би, щоб ви пам'ятали засновника ліцею Ярослава Юрійовича Кондратьєва, який віддав більшу частину свого життя на боротьбу зі злочинністю. Будьте чесними та гідними синами ваших батьків ... Дай бог вам щастя, благодаті і миру! Героям слава! "- Резюмував він.