З нагоди Дня захисника України, який святкували 14 жовтня, у Генеральному консульстві України в Торонто розпочала роботу фотовиставка, присвячена бійцям українських Збройних сил.

Фотографії можуть оглянути всі охочі у залі для прийому громадян, передає Укрінформ.

"Це фото наших бійців, техніки та військових медиків. Їх зображено у бойових діях, в мирний час, на звільнених територіях. Це фотовиставка про них, про їх життя в зоні АТО, щоб ми знали їх обличчя", - говорить тимчасово виконуюча обов'язки генконсула у Торонто Людмила Давидович.

Виставку, на якій представлено 30 фотографій, з моменту відкриття подивилися вже більше 100 чоловік.

Читайте також: Полтавчани присвятили АТОвцям виставку "Сила нескорених" (фото)

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Інколи реакція відвідувачів торкає за серце, адже люди буквально моляться на своїх захисників. Дехто приходить з дітками та показує фото їм. Це приємний вияв уваги до наших бійців у зоні АТО, щоб люди знали, як вони виглядають", - відзначають в консульстві.