До Калуша із зони АТО повернулися волонтери Союзу українок. Минулої суботи вони вкотре відправили допомогу військовим. Цього разу навіть машина не витримала перевантаження.

Про це повідомляє видання "Вікна".

Волонтерам довелося вночі міняти колесо.

Один з волонтерів Юрій Федоровський розповів, що військових почали об'їжджати із Луганщини. Найбільше їх вразило селище Кримське, яке дуже змінилось протягом останнього року.

Танки там проклали нові дороги, з'явились опорні пункти. Бійці, за словами Федоровського, дуже здивувались приїзду.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У перший день у зоні АТО волонтери відвідали околиці Станиці Луганської та міста Щастя, потім поїхали у Донецьку область.

"Побували у Попасній, на околицях Костянтинівки, зустрілися з місцевими волонтерами та довантажили машину продуктами та водою. А коли вже почало темніти, при переїзді на одну з позицій - потрапили на мінне поле", — поділився волонтер.

Читайте також: Дніпропетровський волонтер одружився з дівчиною, щоб врятувати їй життя

На допомогу приїхали військові та вивели їх на безпечну дорогу. Волонтери заночували у 93-ій бригаді. Бійці підрозділу півроку прикривали артилерійським вогнем Донецький аеропорт.

На третій день машина вирушили у Красногорівку та Авдіївку.