У п'ятницю, 16 жовтня, центр Чернігова "патрулював" загін учасників АТО з букетами троянд.

Українські бійці дарували дівчатам рожеві троянди, щоб нагадати, що потрібно стежити за жіночим здоров'ям і не забувати обстежуватися у маммологів, пише Високий Вал.

Акція "Чоловіки проти раку грудей", яку в Україні проводять вже втретє, стартувала в Чернігові вперше.

"Про рак грудей у ​​світі говорять дуже багато. Але, незважаючи на це, наші жінки не привчені ходити до лікарів. За офіційною статистикою, на Сході під час війни загинуло 6 300 чоловік, а щорічно від раку грудей помирає 7 500 українок ", - заявила одна з організаторів акції головний редактор onco.com Юлія Гудзь на прес-конференції, присвяченій всесвітньому дню боротьби із захворюванням на рак молочної залози , який відзначають 15 жовтня.

Читайте також: Київські поліцейські дарують дівчатам троянди (фото)

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також вона зазначила, що, так як в цьому році в акції беруть участь військові та нова поліція, то її назвали "Рожевий патруль". Він сьогодні патрулює п'ять міст України - Київ, Львів, Чернігів, Миколаїв та Вінницю.