Мешканці одного з будинків по вулиці Келецькій у Вінниці скаржаться на свою сусідку, що організувала в себе вдома собачий притулок, де знущається над тваринами.

Жінка не виводить собак на прогулянку, і вони ходять у туалет, де прийдеться. Таку ситуацію сусіди собачниці спостерігають вже три роки. За цей час фекалії тварин вже почали стікати по стелі і стінах сусідів жінки, передає ВІТА ТБ.

Читайте також: "Демон" напав на 96-річну киянку - поліція розібралася (фото)

Окрім цього, сусіди собачниці розказали, що її квартира стала для собак справжньою камерою тортур, адже вона б'є чотирилапих. Собаки "кричать" і скавчать вдень і вночі.

На прохання сусідів і журналістів поспілкуватися жінка двері не відчинила, зголосилася поговорити лише по телефону. Розказала, що на неї зводять наклеп сусіди, а тварин на прогулянку вона виводить, але по одній собаці – "щоб ніхто не бачив". На питання про те, скільки ж вона тримає вдома тварин, різко відповіла, що "цього не буде казати".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Звернення мешканців будинку до різних інстанцій результатів не дали. В місцевому ЖЕКу їм запропонували іти в суд і домагатися виселення сусідки з квартири.