Мешканці окупованого Донецька - у шоці від цін у місті. Вони скаржаться на сильне подорожчення та викладають фотографії цінників у соціальних мережах.

Про це пише Сегодня.

"Ціни на знімках вказані в рублях за невизначеним курсом гривні. Оскільки, за розпорядженням адміністрації курс має становити 2 рубля за 1 гривню при торгівлі, а в обмінних пунктах курс рубля доходить до 2,6-2,8 за гривню", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Гімн України зіграли на набережній в окупованому Криму (відео)

Тобто кіло картоплі наразі коштує від восьми до десяти гривень, десяток яєць - від 19 до 26 грн, курятина - від 50 до 70 грн, яловичина - від 150 грн і більше за кілограм.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Місцеві розповідають, що звичайні продукти поступово стають предметом розкоші.

"Яйця подорожчали, сир взагалі став недоступним ласощами для багатьох. Старенькі приходять і купують по два яєчка і двісті грамів цукру, бо на більше не вистачає", - розповіла домогосподарка Ірина Атрошенко.

Асортимент складають українські та російські товари, а ставлення до російських гіршає із кожним днем.

"Неякісно, прісно і непомірно дорого!" - каже мешканець Донецька Павло Войков.