У зайнятому російськими окупантами Донецьку провели акцію-реквієм "60 років Сталіна на нас немає".

Під Донецькій ОДА кілька людей зібралися на мітинг на підтримку особи Сталіна. Вони тримали в руках плакати із закликами "Повстань і карай!", "Прийди і прости, за нас помстися", передає tehnopolis.com.ua.

Шанувальники культу вождя Радянського Союзу мали намір таким чином відродити в Донецьку історичну пам'ять, адже раніше місто називалося Сталіно.

Читайте також: У окупованому Донецьку відроджується культ Сталіна (фото)

"Радянський Союз був великою державою, і це було величезною помилкою, що він був знищений ЦРУ та іншими спецслужбами. Ми тримали в страху Європу та інші країни ", - зазначив самоназваний" глава ДНР "Захарченко.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Крім цього, портрети диктатора можна зустріти в кабінетах нинішніх "керівників" так званих "ДНР" і "ЛНР", що, на їхню думку, є визнанням величі Сталіна і надихає окупантів бути її гідними послідовниками.