Вчора прикордонники затримали громадян Ізраїлю та Молдови, яких розшукував Інтерпол.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ. Громадянина Молдови, який перебував в розшуку, затримали вчора ввечері прикордонники Чернігівського загону. Під час перевірки мікроавтобусу Mercedes, який прямував до України через пункт пропуску "Сеньківка", на одного з пасажирів спрацювала база даних Інтерполу.

Прикордонники одразу ж затримали чоловіка, а також проінформували взаємодіючі підрозділи. У ході встановлення обставин було з'ясовано, що громадянин Молдови розшукується поліцією Румунії за шахрайство.

Читайте також: На українсько-польському кордоні перехопили велику контрабанду цигарок (фото, відео)

Окрім цього, вчора прикордонники в аеропорту "Бориспіль" затримали громадянина Ізраїлю, який також перебував в міжнародному розшуку за шахрайські дії. Чоловіка, який намагався потрапити на рейс "Київ – Тель-Авів", прикордонний наряд зупинив під час проведення паспортного контролю. Зазначеного громадянина передали до МВС.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще