У Черкаській області правоохоронці сьогодні затримали депутата однієї із міських рад під час отримання хабара. Його сума склала 15 тисяч доларів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Обласна прокуратура разом із співробітниками управління Міністерства внутрішніх справ в Черкаській області депутата міськради затримали під час передачі йому неправомірної вигоди. Чиновник вимагав гроші за вирішення земельних питань.

Слідство встановило, що депутат одержав 15 тисяч доларів і мав у подальшому передати цю суму в якості неправомірної вигоди службовим особам відділу Держгеокадастру в Черкаській області. Ті, у свою чергу, мали організувати швидке та безперешкодне погодження документації про передачу земельної ділянки в оренду.

Читайте також: Голову виборчої комісії спіймали на хабарі (фото)

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Правоохоронці затримали зловмисника.

За даним правопорушенням відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "одержання хабара".

На даний час тривають слідчі дії. Слідчі досліджують всі обставин кримінального провадження.