Міністерство освіти і науки України оприлюднило інформацію про проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році.

Згідно з наказом Міносвіти, тестування проходитиме з 5 травня до 10 липня.

"Особи, які зареєструються для проходження ЗНО, матимуть можливість скласти тести з таких предметів: української мови і літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської мови, іспанської мови, німецької мови, російської мови, французької мови", - сказано у повідомленні міністерства.

У Міносвіти відзначили, що кожен учасник оцінювання зможе скласти тести не більш, як із чотирьох навчальних предметів.

Читайте також: Уряд призначив в.о. директора Центру оцінювання

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Згідно з наказом, для всіх випускників загальноосвітніх навчальних закладів 2016 року результати ЗНО з української мови і літератури зараховуватимуться як оцінки за підсумками державної підсумкової атестації. У якості результатів ДПА можна зараховувати тести із математики або історії України.

Міносвіти планує опублікувати цей наказ 30 жовтня 2015 року в офіційному виданні "Офіційний вісник України". В цей день документ набере чинності.