Органи внутрішніх справ України отримали 342 повідомлення про порушення під час голосування на місцевих виборах. Про це сказано в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ.

Зокрема, зареєстровано 36 фактів підкупу виборців, найбільше таких випадків виявлено в Закарпатській області й Києві - по 8, Полтавській - 6, Донецькій, Одеській та Чернігівській по 2, Запорізькій, Київській, Кіровоградській, Рівненській, Сумськії, Харківській, Черкаській обл. - по одному порушенню.

Станом на 13:00 не відкрилися 235 дільничних виборчих комісій. Вчасно не відкрилися 80 виборчих дільниць і тимчасово припиняли роботу 5 дільничних комісій.

Читайте також: На Вінниччині та Полтавщині видають бюлетені без паспортів

Нагадаємо, на виборчих дільницях в Києві та Київській області спостерігачі від громадської організації "Опора" зафіксували низку перших порушень. Серед них - переплутані між округами бюлетені, недостатня кількість скриньок для голосування, перешкоджання роботі спостерігачів, сторонні особи в приміщенні, де зберігається сейф та інші.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще