Проект журналу Forbes Україна 30 under 30 розповідає про молодих діячів шоу-бізу, дизайну, цифрових технологій, моди, мистецтва та інших сфер, які до 30 років стали відомими та успішними. Повідомляє Іvona.

30 претендетів обиралися не лише за фінансовими статками, але й за справами, які допомогли їм добитися успіхів – благодійні, соціальні проекти.

До списку увійшли боксер Олександр Усик, співак Іван Дорн, ОNUKA (Ната Жижченко), солістка групи THE HARDKISS Юлія Саніна та нові імена, які досягли успіхів не лише на Батьківщині, але й за кордоном.

Читайте також: Захарченко купив віллу з басейном у Венесуелі

Нагадаємо, що до п'ятого рейтингу найбагатших українців 2015 року журналу Forbes потрапили 13 новачків. Це, в основному, представники харчової промисловості та агропромислового комплексу.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще