Вчора, 25 жовтня, під час проведення місцевих виборів Інститут масової інформації зафіксував п'ять випадків порушення свободи слова пов'язаних з виборчим процесом.

Як повідомили в ІМІ, порушення зафіксовані в Дніпропетровську, Вінниці та Луцьку, а також у Львівській та Волинській областях, передає РБК-Україна.

Зокрема, за даними інституту, у Луцьку журналістів видань "Точка ОПОРИ" і "Громадське. Волинь" не пустили в приміщення дільничної виборчої комісії.

У Волинській області члени виборчої комісії попросили міліцію вивести з приміщення комісії журналіста інтернет-видання "БУГ".

У Вінниці на одній з дільниць сталася бійка між журналістом Vlasno.info і невідомими особами, в результаті якої у журналіста відібрали техніку і виштовхали його з дільниці.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Показати ще

Читайте також: Кияни вчетверте обрали собі космонавта - політолог

У Львівській області журналіста вигнали з виборчої дільниці, за цим фактом уже порушено кримінальну справу.

У Дніпропетровську журналістові видання "Дніпроград" заборонили бути присутніми на засіданні Бабушкінської районної виборчої комісії, оскільки він прийшов уже після закриття виборчих дільниць.