У Тверській області в Росії загинула ціла родина українців під час лобового зіткнення легкового авто із вантажівкою.

Про це пише Корреспондент.

"Зіткнення сильно деформувало машину. Всі пасажири всередині - загинули. Українці були тимчасово зареєстровані у Санкт-Петербурзі", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У Держдумі РФ затримали чоловіка з вибухівкою

Жінка-водій була за кермом Chevrolet Lacetti та рухалась у напрямку Москви. З невстановленої причини вона виїхала на зустрічну смугу руху, де зіткнулась із вантажівкою, за кермом якого був 36-річний водій.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Від отриманих травм на місці померли 33-річна жінка-водій, 37-річний чоловік-пасажир на передньому сидінні, не зважаючи на пристебнутий паском безпеки та 12 -річна дівчинка-пасажир.

Ще одна маленька пасажирка, п'ятирічна дівчинка, була шпиталізована у вкрай тяжкому стані і померла на операційному столі за кілька годин.

Водій вантажівки також потрапив до лікарні. Після отримання допомоги, його відпустили.