Сьогодні співробітники Служби безпеки України провели обшук в офісі компанії "Ай Ті Фінанс", яка керує великою мережею платіжних терміналів 24nonstop.

Компанію підозрюють у співпраці з терористами "ДНР"/"ЛНР", передає AIN.ua.

У результаті слідчих дії силовики вилучили сервери "Ай Ті Фінанс", тому мережа з 7500 терміналів не працює.

"У нас були вилучені сервери. Просимо вас без паніки! Поки ми владнаємо це прикре непорозуміння, термінали протягом декількох днів можуть не працювати. Тим, хто не погасив кредит, прохання зробити це найближчим часом. Також у нас переконливе прохання не вимикати термінал фізично протягом декількох днів", - написала компанія своїм партнерам.

Читайте також: СБУ "накрила" шахраїв, які відмивали сотні мільйонів гривень

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як повідомили в СБУ, обшуки пройшли у зв'язку з тим, що компанія працювала на території сепаратистських республік, порушуючи постанову НБУ.

У відповідному рішенні суду сказано, двоє фізосіб-підприємців зареєструвалися в "держорганах сепаратистських республік" і надавали незаконні фінансові послуги в якості дилерів "Ай Ті Фінанс".

Крім того, як випливає з рішення суду, компанія не зупиняла свою діяльність на території "ДНР"/"ЛНР" і надавала "технічну допомогу в матеріальному збагаченні для фінансової підтримки" терористів.