СБУ розпочала досудове розслідування щодо колишнього прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі щодо його незаконного в'їзду на територію окупованого Криму. Про це під час брифінгу повідомив народний депутат України Георгій Логвинський, передає УНН.

За його словами, Кримінальний кодекс України, передбачає кримінальну відповідальність осіб, які порушили порядок в'їзду на тимчасово окуповану територію.

"Ми заявляємо, що незалежно від статусу і становища ми будемо залучати до відповідальності кожного, і Берлусконі не є винятком. Я вам демонструю документи від Генеральної прокуратури та Служби безпеки про те, що стосовно Берлусконі відкрито кримінальне провадження на території України", - сказав депутат.

Логвинський також додав, що прокуратурою Автономної Республіки Крим внесені відомості щодо дій Берлусконі до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Читайте також: Прокуратура порушила справу за випитий Путіним і Берлусконі херес

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, 11 вересня президент РФ Володимир Путін в окупованому Криму зустрівся з екс-прем'єром Італії Сільвіо Берлусконі.

СБУ 14 вересня 2015 року прийняла рішення заборонити в'їзд до України колишньому прем'єр-міністру Італії Сільвіо Берлусконі.