Зараз термінали працюють на резервних сервісах. Після арешту фінансових рахунків СБУ на суму 20 млн грн. платіжна система тимчасово призупинила роботу. Якщо арешт не буде продовжений і далі, клієнти отримають свої заморожені гроші.

Повідомляє Ліга.Фінанси.

27 жовтня СБУ обшукало київський офіс компанії Ай Ті Фінан через підозру у співпраці та фінансуванні терористів "ЛНР" і "ДНР". Під час перевірки вилучили обладнання.

Директор компанії Олег Цимбал говорить, що дійсно їх дилери знаходилися в Луганську та Донецьку. Але зв'язки відразу припинилися, як тільки набула чинності заборона НБУ на роботу з такими партнерами.

24 NonStop відноситься до Внутрішньодержавною платіжній системі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Читайте також: В Фонді соцзахисту нажилися на закупівлі автомобілів для інвалідів на 5,2 млн грн

Нагадаємо, що нещодавно після обшуку ігровий компанії Lucky Labs силовики забрали 11 одиниць техніки. Деякі громадяни вважають, що на IT-бізнес давлячи і збирають підписи під петицією до президента з проханням припинити утиску.