У Тернополі викладач поскаржився в міліцію на свого студента.

Співробітник одного з навчальних закладів міста звернувся до правоохоронців Тернополя зі скаргою про те, що його побив студент.

Співробітники міліції зайнялися розслідуванням і встановили, що між викладачем і 18-річним юнаком виник конфлікт, який молодий чоловік вирішив вичерпати не знаннями, а кулаками.

Читайте також: Китайські школярі забили вчительку до смерті

Як зауважив співробітник навчального закладу, на заняттях студент поводився неадекватно, не дотримувався дисципліни, на зауваження викладача не реагував. У підсумку він втратив самовладання і поліз до викладача битися прямо на занятті.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Співробітника закладу направили на суд-медекспертизу. За її результатами стане відома подальша доля нестриманого студента.