У китайські провінції Хунань троє учнів віком віком 11 до 13 років вбили 52-річну вчительку, а потім вкрали у неї мобільний телефон і гроші. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Іцидент стався у неділю, коли учні гуляли поблизу школи і вирішили пограбувати вчительку, яка в той час чергувала в навчальному закладі замість охоронця.

Діти проникли в будівлю школи і напали на педагога, побили її дерев'яною палицею, а потім зав'язали їй рота тряпкою, після чого віднесли в туалет, де жінка померла від отриманих травм.

Школярі вкрали у жертви мобільний телефон, а також готівкові кошти в розмірі близько двох тисяч юанів (приблизно 315 американських доларів).

Поліція заарештувала нападників в понеділок.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Читайте також: На Сумщині двоє неповнолітніх до смерті закатували чоловіка

Як повідомлялося раніше, в одному з селищ Ростовської області в Росії розгнівані місцеві жителі вчинили самосуд над винуватцем ДТП. Чоловік у нетверезому стані протаранив близько п'яти машин. Після аварії, в якій ніхто не постраждав, 300 розгніваних селян схопили 24-річного водія і почали бити. Від отриманих побоїв винуватець аварії помер у лікарні.