Жителі Дніпровської набережної стали свідкам стрибка із парашутом з 25-ти поверхової новобудови висотою приблизно 80 метрів. Повідомляє Новий Час.

Екстрималом виявився 25-річний киянин Олександр. Себе він називає професійним бейсджампером (людина, яка здійснює стрибки зі статистичних об'єктів, в даному випадку - з будинку). Люди були шоковані і спочатку збиралися навіть викликати поліцію.

"Стрибнути я хотів під музику. Це цілком безпечно, якщо трюк виконує професіонал. Навіть, я б сказав, дуже красиво. Адреналін отримує не тільки парашутіст, але і глядачі внизу. Я не рекомендую стрибати без підготовки. В такому випадку дійсно небезпечно", - поділився хлопець.

Читайте також: Хмельничанин виграв в лото автомобіль

Нагадаємо, що альпіністи в костюмах супергероїв спустилися з даху Охмадиту, щоб підняти настрій маленьким пацієнтам, хворим на рак.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще