У Києві вагітна жінка, захищаючись від нападника, вбила його ножем. Про це повідомили в прес-службі МВС.

Так, 30-річна жінка близько 4-ї години ранку поверталася від подруги. Коли проходила повз зупинки громадського транспорту, до неї підійшов незнайомець і запропонував випити по чарці.

Жінка відмовилася, пояснивши це тим, що знаходиться на третьому місяці вагітності. У результаті нетверезий "залицяльник" дістав із кишені ніж та, погрожуючи ним, став бити вагітну.

Захищаючись, жінка перехопила ніж у нападника та вдарила його у груди. Зрозумівши, що накоїла, вона намагалася врятувати чоловіка, а потім, перелякавшись, втекла.

Близько 7-ї ранку на зупинці громадського транспорту перехожі знайшли мертвого чоловіка та зателефонували у міліцію.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Читайте також: Медики Маріуполя відмовили у прийомі вагітній із Новоазовська

Правоохоронці встановили особу померлого. Ним виявився 43-річний киянин, який у минулому був засуджений за вбивство.

У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали уродженку Дніпропетровської області.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони, їй загрожує до двох років позбавлення волі.